HomeseperatorOver ons

Over ons

Ardennes Relais is een merk van Belvilla AG. Ardennes Relais is de nummer één met vakantiehuizen in de Ardennen. De oorsprong van het merk gaat terug tot 1980.

Met ruim 1.000 vakantiehuizen in de Ardennen is Ardennes Relais de grootste vakantiehuisspecialist. De woningen liggen verspreid over alle streken en variëren van groepskastelen tot knusse gîtes voor gezinnen, van back to basic tot superluxe met eigen wellnessfaciliteiten. Je kiest voor een landhuis nabij Spa, een manoir langs de Maas, een gerestaureerd stationnetje, een vakantiewoning met ecolabel, een voormalig gerechtsgebouw, een oude molen en voor honderden andere plaatsen die garant staan voor een onvergetelijk verblijf.

De vakantieganger is altijd verzekerd van kwaliteit, want Ardennes Relais heeft maar liefst dertig jaar ervaring in de sector. Wij kennen de regio, bezoeken onze vakantiehuizen en hebben een intensieve samenwerking met onze huiseigenaren. Mocht er onverhoopt een noodgeval zijn tijdens het verblijf, dan zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via onze SOS-lijn. Ardennes Relais is een merk van Belvilla AG en Belvilla AG is lid van ANVR en SGR.

Ardennes Relais biedt een optimale service: makkelijk online boeken via de website, een callcenter dat ook ’s avonds en in het weekend is geopend en niet te vergeten een continu groeiend aantal vakantiewoningen met een reikwijdte over de hele Ardennen.