HomeseperatorNieuws

Perscentrum

Welkom bij Ardennes Relais Persvoorlichting

Specialist in de Ardennen sinds 1980

Ardennes Relais is specialist en marktleider in de online verhuur van vakantiewoningen in de Ardennen. De reisorganisatie heeft ruim dertig jaar ervaring in de sector. Het merk is gestart in 1980 en heeft momenteel ruim 1.100 vakantiewoningen in de verhuur. De woningen liggen verspreid over alle streken en variëren van groepskastelen tot knusse gîtes voor gezinnen, van back to basic tot superluxe met eigen wellnessfaciliteiten. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.ardennes-relais.be. Ardennes Relais maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Informatie op deze perspagina

Op dit persgedeelte vindt u onze persberichten met beeldmateriaal in hoge resolutie, een selectie van publicaties en achtergrondinformatie, zoals het profiel en het logo van Ardennes Relais (in hoge resolutie).

Specifieke wensen

Heeft u behoefte aan specifieke suggesties of beeldmateriaal? Of wenst u een regioreportage te maken, een trend uit eigen ervaring te beschrijven zoals de drie-generatie-vakantie of een bepaald thema van binnenuit te belichten, bijvoorbeeld kasteelvakanties? Ardennes Relais kan op verzoek individuele persreizen organiseren.

Voor specifieke wensen kunt u persoonlijk contact opnemen.