HomeseperatorNieuwsseperatorBrocante in én rond de vakantiewoning!
Kwaliteit
Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Brocante in én rond de vakantiewoning!

Wooninspiratie op snuffel- en rommelmarkten vanuit brocante ingerichte vakantiewoningen

Eindhoven, 11 juli 2013

Brocante- en rommelmarkten weten vele snuffelaars te trekken. Het afstruinen van dergelijke markten kost echter behoorlijk wat energie. Vooral als je met je ultieme vondst een lange weg naar de auto hebt lopen zeulen. Koppel je marktbezoek eens aan een paar dagen weg. Ardennes Relais biedt vele vakantiewoningen nabij brocante- en rommelmarkten waar je bovendien op je logeeradres nog woninginspiratie opdoet! De Ardennenspecialist heeft zelfs een brocante-themapagina. Dat betekent dus uitgerust thuiskomen met vele woonideeën.

La Batte in Luik, de grootste en oudste markt van België

Neem La Batte in Luik, de grootste en oudste markt van België. Elke zondag kun je er in een typische sfeer fruit, groenten, kazen, kleren, boeken, planten en antieke spullen kopen. Er slenteren dan wel tienduizenden mensen op de kades langs de Maas. Achteraf ga je nog meer genieten in een gezellig café of restaurant. Bij Ardennes Relais vind je vakantiewoningen op een steenworp van La Batte. In Theux kun je logeren in de grote boerderij ‘Le Grand Sentier’ met plaats voor achttien personen. De inrichting van de woning combineert een vleugje romantiek met Oosterse invloeden. Hedendaags comfort gaat hier prima samen met antieke meubels.

Rommel- en antiekmarkt in waterstad Spa

Spa, stad van het water, is een favoriete bestemming in de Ardennen, met tal van wandelmogelijkheden, een historisch erfgoed rond de beroemde bronnen én een rommel- en antiekmarkt mét gratis concerten, elke zondag in juli en augustus. Dat alles kun je met Ardennes Relais beleven vanuit de schitterende ‘Chalet de la Source’ voor 18 personen in Waimes. Ook hier doe je wooninspiratie op. De ruwe stenen, het vele hout en andere natuurelementen weten precies de robuuste lodgesfeer neer te zetten.

Brocante boekenwinkels in boekendorp Redu

Boekenliefhebbers zullen in het boekendorp Redu, provincie Luxemburg, urenlang rondneuzen in een van talloze brocante boekwinkels. Vanuit de vakantiewoning ‘Cottage Dream’ wordt dat nog leuker. Deze zeer verrassende vakantiewoning is ingericht door interieurvormgevers en dat is te zien! Het authentieke vakwerk en het prachtige tongewelf combineren zeer mooi met de strakke meubels en speelse elementen. Je vindt hier vele kunstwerken en opvallende details, zoals geruite hoedjes die fungeren als lampenkap.

Nog meer inspirerende inrichtingen

Ardennes Relais heeft nog meer vakantiewoningen met inspirerende inrichtingen. In Virton bijvoorbeeld staat het tot in de puntjes afgewerkte herenhuis ‘Baillet Latour’ uit de 18de eeuw. Hier verblijf je met acht personen in natuurlijke tinten. ‘Een feestje om er een week te mogen wonen’, aldus het online gastenboek. In Porcheresse, nabij Rochefort, kun je met zeven personen logeren in een vroeger naaiatelier, genaamd ‘Les Lilas’.  De lieflijke cottage verwelkomt je nu in een romantisch klassieke woonstijl.


Ga voor meer info naar: www.vakantiehuizen-ardennen.be/thema/markten-brocante-ardennen.

Noot aan de redactie – niet voor publicatie

Voor meer informatie en/ of (hi-res) beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Ardennes Relais

Ellen Oude Grotebevelsborg, persvoorlichter
Tel: 0031-40 - 216 36 12
E-mail: [email protected]
Website: www.ardennes-relais.be

Glenaki

Kristien Basting/Lien Deleu
Tel: 050-61 42 07
E-mail: [email protected] / [email protected]
Website:  www.glenaki.com
Twitter: http://twitter.com/#!/glenaki
Facebook: Travel Angels

Over Ardennes Relais

Ardennes Relais is specialist en marktleider in de online verhuur van vakantiewoningen in de Ardennen. De reisorganisatie heeft ruim dertig jaar ervaring in de sector. Het merk is gestart in 1980 en heeft momenteel ruim 1.100 vakantiewoningen in de verhuur. De woningen liggen verspreid over alle streken en variëren van groepskastelen tot knusse gîtes voor gezinnen, van back to basic tot superluxe met eigen wellnessfaciliteiten. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.ardennes-relais.be. Ardennes Relais maakt deel uit van de holding @Leisure Group.