HomeseperatorNieuwsseperatorPublicaties

Publicaties

2013 2012

2013

Juli
Goed Gevoel verbleef op uitnodiging van Ardennes Relais een paar dagen in een vroeger tramstation in de Ardennen en was blij verrast met het onbekende wanelparadijs rond Viroinval. Goed Gevoel schrijft onder meer: "Met wat verbeelding kan je je perfect voorstellen hoe de statige eetkamer vroeger dienst deed als inkomhal en hoe er doorheen de prachtige tuin een oude trein raasde. De indrukwekkende trappenhal, de grote ramen in de leefruimte die het licht doen binnenstromen, de grote tuin: onze kinderen zijn in de ban van hun nieuwe thuis voor het weekend".

Bron: Goed Gevoel

Lees meer
Juni
Het woonmagazine 'Wonen Landelijke Stijl' ging logeren in stijl en ontdekte een oase van rust in de vakantiewoning Oppidum in Theux. "Een jong koppel met een passie voor wellness ontwierp een verblijf dat alle troeven heeft - een eigen kuuroord inbegrepen - om twee gasten heerlijk te doen wegdromen", zo zijn de lovende woorden van dit magazine. Droom mee!

Bron: Wonen Landelijke Stijl

Lees meer
Februari
Thema Nieuws verbleef een weekend in de luxe vakantiewoning Villa Otium, "in alle seizoen het ideale decor voor een weekendje weg in de Ardennen", aldus het magazine. De hypermoderne keuken en de grote eetkamer spreken de redactie aan, maar vooral het grote verwarmde zwembad steekt de ogen uit. Ook de rustgevende omgeving van de villa wordt geroemd. Conclusie: "Een 'home away from home', waar je op een uitermate relaxte manier kan genieten van alle faciliteiten en activiteiten in een bijzondere bosrijke omgeving".

Bron: Thema Nieuws

Lees meer
29 Januari
De redactie van Flair ging op teambuilding naar de Ardennen en verbleef zeer stijlvol in Le Soyeureux, een landhuis met kasteelallure en veel luxe.

Bron: Flair

Lees meer

2012

29 September
GVA Magazine logeerde een weekend in Villa Houmont en ontdekte 'de ware Ardennen'. Lees mee hoe deze niet typisch Ardeense vakantiewoning toch zo typisch Ardeens overkomt. Want al gaat het om een nieuwbouw met oog voor luxe en design, toch werden veel Ardeense accenten gelegd.

Bron: GVA Magazine

Lees meer
2013 2012