HomeseperatorCoo kajak

Een kajaktocht bij Coo Adventure

Op zoek naar sensatie tijdens je vakantie in een vakantiehuis in de Ardennen? Zoek dan het water op! Coo Adventures bezorgt je een spannende tocht in een kajak voor heel de familie! Een vermakelijke activiteit op de prachtige rivier de Amblève. Stap samen in de kano, of ga het avontuur alleen tegemoet! Afhankelijk van de hoogte van het water, varieert de sportiviteit van de tocht. 
 
Tijdens een amusante reis over het water, heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Eenmaal aangekomen bij het eindpunt, is het avontuur nog niet afgelopen! Je kunt er namelijk voor kiezen om niet per bus, maar per mountainbike weer terug naar het beginpunt te gaan. Voor de echte fanatiekelingen die maar niet genoeg kunnen krijgen van sportiviteit! De Ardennen kent natuurlijk het ideale reliëf voor een avontuurlijke mountainbiketocht. 
 
Coo Adventures organiseert naast de kayak- en mountainbiketochten nog vele andere buitenactiviteiten. Ardennes Relais heeft in het ruime aanbod vakantiehuizen in de Ardennen ook vakantiewoningen in de omgeving van Stavelot liggen. Ontdek de sportieve mogelijkheid van Coo Adventures tijdens je vakantie in een vakantiehuis van Ardennes Relais.

Vakantiehuizen in de omgeving van Coo Adventure

Met een verblijf in een vakantiehuis van Ardennes Relais in de omgeving, kun je op avontuur met Coo Adventure!. Ardennes Relais heeft een ruim aanbod vakantiehuizen in Stavelot en in de omgeving daarvan. Ga voor spanning en sensatie en ontdek de omgeving vanaf het water! Je vakantiehuis van Ardennes Relais is het ideale vertrekpunt! Zoek vakantiehuizen in de omgeving

Gegevens

AdresPetit Coo 4
4970 Stavelot
Telefoon+32(0)80 68 91 33
Toegang9 km = €16 9 km + bus = €19 9 km + mountainbike = €29
E-mailinfo@coo-adventure.com
http://www.coo-adventure.nl/kayak_ardennen.php
InformatieLet op: voor het kajak varen kun je enkel een vertrek reserveren tussen 09h00 en 11h30, na deze tijd kun je dan op vrije basis langskomen tot uiterlijk 14h00. Het is dan mogelijk dat er wachttijden zijn.