HomeseperatorLes Découvertes de Comblain

Ontdek Les Decouvertes de Comblain

Als je in de provincie Luik verblijft tijdens je vakantie in de Ardennen en toevallig in de omgeving bent van het stadje Aywaille of Comblain, breng dan zeker een bezoekje aan ‘Les Decouvertes De Comblain’! In Les Decouvertes de Comblain krijg je namelijk de kans om de geschiedenis van Comblain nader te ondekken! Tijdens een bezoekje aan Les Decouvertes de Comblain heb je de keus uit verschillende attracties, waardoor je zelf bepaalt hoe je dag eruit ziet.

Vleermuizencentrum

Indien je altijd al hebt willen weten hoe de vleermuis leeft kun je terecht in het kenniscentrum van de vleermuis. In dit kenniscentrum wordt je ook bewust gemaakt waarom het van belang is dat het milieu van dit dier goed behouden blijft. Tijdens Halloween kun je pure magie verwachten in dit kenniscentrum!

Museum

In het Museum van het land van Ourthe en Amblève kom je erachter hoe de evolutie van mens en steen zich heeft ontwikkeld van de prehistorie tot de dag van vandaag. In dit museum worden regelmatig tijdelijke tentoonstellingen en concerten georganiseerd die uiteenlopende thema’s hebben.

Grot de L’Abîme

In de Grot de L’Abîme krijg je de kans om prachtige druipstenen te bewonderen, waarvan sommige mooi gekleurd zijn. In deze grot de L’Abîme zul je tijdens Halloween worden betoverd door ware magie!

Steengroeve

Daarnaast kun je nog een bezoekje brengen aan de ondergrondse steengroeve van le Petit Blanc. In deze steengroeve maak je kennis met het industriële verleden van de streek en leer je hoe echte steenkappers te werk gingen! Een ding is zeker: na een dagje uit in Les Decouvertes de Comblain wordt het een spannend nachtje slapen in je vakantiehuis!

Vakantiehuizen in de omgeving van Les Découvertes de Comblain

Via Ardennes Relais huur je gezellige appartementen, fraaie gîtes en comfortabele vakantiehuizen in de omgeving van Aywaille bij de Ontdekkingen van Comblain voor een korte of langere vakantie in de Belgische Ardennen. Boek een fraaie vrijstaande vakantievilla of een knus appartement in de omgeving van Aywaille of Comblain bij Les Découvertes de Comblain via Ardennes Relais.

Zoek vakantiehuizen in de omgeving

Gegevens

AdresPlace Leblanc 1
4170 Comblain-au-Pont
Telefoon04/369.26.44
ToegangVolwassene: € 8,- Kind: € 5,- Kind (>4): gratis
E-mailtourisme@decouvertes.be
http://www.decouvertes.be
InformatieDagelijks van 3 tot 18 april, de weekends van mei en juni en ook 13, 14 en 24 mei, van 1 juli tot 31 augustus en van 30 oktober tot 7 november Dit kan in de grotten van l’Abîme, het Vleermuizencentrum, de ondergronds steengroeve en het museum.