HomeseperatorDierenpark Forestia

Geniet van dieren en avontuur in Forestia

Wat wordt het vandaag na een lekker ontbijtje in je vakantiehuis? Een bezoek aan de dierentuin of toch liever een dagje naar een avonturenpark? Als je op vakantie in de Belgische Ardennen bent, hoef je niet te kiezen! Vlakbij Spa vindt je namelijk Forestia, een dierenpark met een bijbehorend avonturenparcours!

Maak kennis met de natuur en haar bewoners

Bij Forestia maak je kennis met allerlei diersoorten uit onze eigen regio. Vaak ken je ze minder goed dan je dacht! Bekijk wilde dieren van dichtbij zoals elanden en everzwijnen, maar ook zeldzame diersoorten die je bijna niet meer tegenkomt! Al eens een wasbeer van dichtbij gezien?

Ter land, ter zee en in de ?

Een bezoek aan Forestia betekent ook inspanning.. Leef je uit in het Avonturenpark dat Forestia te bieden heeft! Het avonturenparcours bestaat uit 5 verschillende soorten hindernissen, elk aangepast aan je conditie en leeftijd. Het doel van de hindernissen is om je op allerlei manieren van boom tot boom te verplaatsen. Je maakt een rit met een kabelbaan of wandelt over een touwbrug. Een leukere manier om kennis te maken met het bos en haar bewoners is er niet!

Trek in wat lekkers ?

Van al die inspanning heb je vast honger gekregen! Geen probleem, het park biedt een restaurant waar ze streekgerechten serveren. Ook kun je terecht in de snackbar of maak je gebruik van de vele picknickplaatsen die het park te bieden heeft. Op naar Forestia!

Vakantiehuizen in de omgeving van Forestia

Via Ardennes Relais huur je gezellige chalets in de omgeving van Dierenpark Forestia voor een weekendje weg, een midweek of voor een langere vakantie in de Belgische Ardennen. Kies voor een knus huisje of luxe gîte, een fraaie vrijstaande vakantievilla of voor een appartement. Zoek en boek je ideale vakantiehuis bij Forestia via Ardennes Relais.

Zoek vakantiehuizen in de omgeving

Gegevens

AdresRue Fond Marie 563
4910 Theux
Telefoon087/54.10.75
ToegangCombi met dierenpark €26. Los €12
E-mailinfo@forestia.eu
http://www.forestia.eu
InformatieAlleen het dierenpark bezoeken is uiteraard ook mogelijk. Dierenpark is het hele jaar open vanaf 9.30 u (10 u in het laagseizoen). Laatste toegang 1 u voor het invallen van het duister en tot uiterlijk 18.30 u, met de mogelijkheid om nog 1 u in het park te blijven en langer op het speelplein en in het restaurant. Maandag gesloten.