HomeseperatorKasteel Reinhardstein

Een historische vakantie dichtbij het Kasteel Reinhardstein

Het Kasteel Reinhardstein ligt in een romantische vallei en is in 1354 gebouwd door Renaud van Waimes. Tijdens de Franse Revolutie ontstond er veel schade aan het kasteel. In 1969 werd het uiteindelijk gerenoveerd waarna het in de 2e helft van de 20e eeuw weer geschikt was voor het ontvangen van bezoekers.

Overblijfselen uit de Middeleeuwen

De resten uit het verleden zoals wapenuitrustingen, beeldhouwwerken en mooie wandtapijten geven je het gevoel omringd te zijn door de Middeleeuwen. Wie weet krijg je inspiratie voor een echt ridderspel rondom je vakantiehuis in de Ardennen! Op zondagen worden er rondleidingen gegeven in verschillende talen maar het kasteel zelf is dagelijks geopend.

Romantisch decor

De Ardennen vormen een prachtig decor voor Kasteel Reinhardstein en met dit Kasteel op de achtergrond krijgt een weekendje weg meteen een romantisch en avontuurlijk accent. De watervallen die zich naast Reinhardstein bevinden zijn met een hoogte van 60 mtr de hoogste van België. In deze fraaie omgeving heeft Ardennes Relais meerdere vakantiehuizen van waaruit je allerhande dagtochtjes kunt maken naar bv. Het kleinste stadje Durbuy, Weismes (Waimes) of Robertville.

Vakantiehuizen in de omgeving van Kasteel Reinhardstein

Via Ardennes Relais huur je fraaie vakantiehuizen in de omgeving van Kasteel Reinhardstein voor een weekendje weg, een midweek of voor een langere vakantie in de Ardennen. Bezoek Kasteel Reinhardstein vanuit je appartement, chalet of gite. Ardennes Relais is sinds meer dan 30 jaar Ardennenspecialist en adviseert je graag.  

Zoek vakantiehuizen in de omgeving

Gegevens

AdresChemin du Cheneux 50
4950 Ovifat (Waimes)
Telefoon088 44 6868
Toegangvolw: €6.50, Studenten, kinderen, senioren: €5
E-mailinfo@reinhardstein.net
http://www.reinhardstein.net
InformatieHet kasteel kan alleen te voet bezocht worden. Geen Bancontact/Geen Pin