HomeseperatorMonde Sauvage

Ontdek Monde Sauvage Safari Parc vanuit je vakantiehuis!

Ga er op uit in de wildernis; slechts een paar km verwijderd van je vakantiehuisje in de Ardennen. In Monde Sauvage Safari Parc vind je een selectie van de meest interessante en prachtige diersoorten ter wereld. Monde Sauvage Safari Parc biedt daarnaast verschillende bezoekformules.

Per stoomtreintje op ontdekking

Wil je samen met je gezin vanuit je vakantiehuis in de Ardennen een toertje te maken met een stoomtreintje en genieten van de wilde dieren die door de natuur van de Ardennen lopen? Oog in oog staan met bijzondere exemplaren zoals: giraffes, leeuwen, nijlpaarden, zebra’s en kamelen is een unieke ervaring in de omgeving van je vakantiehuis bij Aywaille!

Lopend langs de wilde dieren in de Ardennen

Ook lopend door een prachtig stukje natuur kun je de dieren bewonderen. Het is een hele belevenis voor de kinderen om poema’s, tijgers, beren en verschillende aapsoorten in het echt te zien. Monde Sauvage Safari Parc biedt als enige in heel België ook een ander groot spektakel: een ‘zeeleeuwenland’ waar leuke shows worden gegeven. Echt een aanrader voor een leuk dagje uit in de Ardennen!

Kinderboerderij en speeltuin voor de kids

Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Neem nou de kinderboerderij gelegen in een grote speeltuin. Kinderen zullen zich zeker niet vervelen in het Monde Sauvage Safari Parc. Daarnaast is er een restaurant en een selfservice. In dit gedeelte kun je exotische vogels vanuit verschillende werelddelen bewonderen. Je vindt er ook vrij vliegende roofvogels, die een prachtige panorama vormen in de rustgevende natuur van de Ardennen. Samen met je gezin een dagje op stap naar het Monde Sauvage Safari Parc is een leuke activiteit om te ondernemen vanuit je vakantiehuis in de Ardennen. Het park biedt rust maar ook avontuur en veel plezier voor iedereen.

Vakantiehuizen in de omgeving van Monde Sauvage Safari Parc

De vakantiehuisjes bij Aywaille van Ardennes Relais zijn ideaal gelegen om Monde Sauvage Safari Parc te gaan ontdekken. Via Ardennes Relais huur je comfortabele vakantiehuizen in de omgeving van Monde Sauvage Safari Parc voor een weekendje weg, een midweek of voor een langere vakantie in de Belgische Ardennen. Ardennes Relais is Nr 1 in vakantiehuizen in de Ardennen!

Zoek vakantiehuizen in de omgeving

Gegevens

AdresFange de Deigné 3
4920 Aywaille
Telefoon04/360.90.70
ToegangVolw.€17, kinderen (3-12jr) €13
E-mailreservation@mondesauvage.be
http://www.mondesauvage.be/
InformatieNIET TE MISSEN : Ontbijt bij de giraffen. Een tocht op de rug van een dromedaris. De langharige wolven. De gekke rondedans van de reigers en de pelikanen. Mogelijkheid om te combineren met de Grotten van Remouchamps