HomeseperatorMont Mosan

Bezoek Recreatiepark Mont-Mosan vanuit je vakantiehuis

Als je geniet van een vakantie in de provincie Luik in de Belgische Ardennen mag je zeker niet recreatiepark Mont-Mosan overslaan! Dit recreatiepark, bestaande uit een recreatiegedeelte en mini-dierentuin is leuk voor een dagje uit met de hele familie! Je vindt recreatiepark Mont Mosan in het plaatsje Huy (Hoei) vlakbij het historische centrum van Huy.

Een ritje op een levensechte pony?

In het park vind je allerlei attracties waarvan de meeste zijn bedoelt voor de jongsten onder ons. Kids kunnen zich uitleven in de speeltuin van het park. Deze speeltuin wordt elk jaar uitgebreid met nieuwe toestellen die elk goed getest zijn op veiligheid. Daarnaast kunnen kinderen een ritje maken op een echte pony, die een toertje maakt door het hele park. Ook een rondje maken in de draaimolen of ouderwets springen op een springkussen behoort tot de mogelijkheden.

Gezellig mini-golfen..

Maar natuurlijk is er niet alleen aan de jeugd gedacht. Er is ook genoeg te beleven voor de rest van de familie! Zo beschikt het park over een minigolfbaan bestaande uit 18 hindernissen. Omdat dit parcours oploopt qua moeilijkheidsgraad kunnen alle familieleden zich hier uren vermaken!

Wasberen en kangoeroes?

Nog leuker is de mini-dierentuin in het park. Hier kun je allerlei soorten dieren bewonderen zoals geitjes, konijnen en jonge varkentjes maar ook wasberen en kangoeroes. Daarnaast worden er regelmatig dierenshows georganiseerd. Gezellig samen met het gezin kijken naar de kunstjes van zeeleeuwen, zeehonden en zelfs papegaaien! Vergeet niet je fototoestel mee te brengen vanuit je vakantiehuis!

Lekker frietjes eten met de hele familie..

Als afsluiting van de dag kun je ook terecht voor een snack of een kleine maaltijd (inclusief kindermenu’s) in de cafetaria met terras die het park rijk is. Hier vind je allerlei soorten menu’s tegen vriendelijke prijzen. Na een dagje uit bij park Mont-Mosan keer je met een tevreden gevoel terug naar je vakantiehuis!

Vakantiehuizen in de omgeving van Mont Mosan

Geniet met het gezin van Mont Mosan vanuit je vakantiehuis van Ardennes Relais, Nr. 1 in vakantiehuizen in de Ardennen. Via Ardennes Relais huur je gezellige chalets, luxe gîtes, mooie vrijstaande vakantievilla’s of appartementjes. Ga je voor een weekendje weg, een midweek of voor een langere vakantie naar de Belgische Ardennen; zoek en boek je ideale vakantiehuis bij Mont Mosan via Ardennes Relais.

Zoek vakantiehuizen in de omgeving

Gegevens

AdresPlaine de la Sarte
4500 Hoei
Telefoon0032 085 23 29 96
Toegangentree: €7,-p.p. groepen: €5,- p.p. min 20 pers.
E-mailmontmosan@skynet.be
http://www.montmosan.be/index.asp?lg=2
InformatieToegankelijk voor gehandicapten (weg tot Mont Mosan)