HomeseperatorRailbike Hautes Fagnes

Ontdek de Hoge Venen eens per Railbike, vanuit je vakantiehuis

Ontdek het landschap van de Ardennen eens op een andere manier! In de Hoge Venen kun je, vanuit Leykaul- Elsenborn, een tocht maken door het mooie landschap met een railbike. De railbike, of draisine, biedt plaats aan 4 personen (waarvan er 2 minstens moeten fietsen), en gaat over een oude spoorweg. Je rijdt een stuk van de oude Vennbahn, een traject van 7 km., tussen de stations van Kalterherberg en Sourbrodt.

De Railbike, een leuke activiteit voor de hele familie!

Doordat er plek is voor 4 personen kunnen ook diegene die niet of minder lang kunnen fietsen gemakkelijk mee. Terwijl er 2 trappen, zitten de andere 2 personen op hun gemakje in hun stoel. Voor heel jonge kinderen is er bovendien een speciale stoel. En doordat de bank inklapbaar is, is er op de draisines zelfs plaats voor rolstoelen. Verder is het voordeel van de railbike is dat je geen rekening te houden met ander verkeer, terwijl je fietst kun je ontspannen genieten van het mooie landschap van de Hoge Venen. Probeer het ook eens uit, tijdens je verblijf in een vakantiehuis in de Ardennen!

Vakantiehuizen in de Hoge Venen, in de omgeving van Railbike Hautes Fagnes

Ardennes Relais biedt verschillende vakantiehuizen nabij Railbike Hautes Fagnes, geschikt voor een lange of kortere vakantie, midweek of weekendje weg in de Ardennen. Je hebt de keuze uit fraaie vrijstaande vakantiehuizen, chalets of gîtes. Zoek en boek een vakantiehuis dat bij je past in de omgeving van Railbike Hautes Fagnes in Leykaul, via Ardennes Relais.

Zoek vakantiehuizen in de omgeving

Gegevens

AdresAm Breitenbach
4750 Elsenborn (Bütgenbach)
Telefoon080/68.58.90
Toegang€30 per bike (2012)
http://www.railbike.be
InformatieOpeningsdagen (2012): Juli & augustus: alle dagen. Van 31/3 - 30/06 en 01/09 - 31/10 alleen weekends. Op weekdagen alleen open voor groepen en op afspraak. Drie vertrektijden per dag: om 11.00 u, 13.30 u, 15.45 u. Check website voor meest actuele informatie.