HomeseperatorThermen van Spa

Breng een ontspannen bezoek aan de Thermen van Spa

In je vakantiehuis in de Ardennen is het natuurlijk al heerlijk ontspannen. Zoek je echter nog nét dat beetje extra? Bezoek dan het heerlijke wellnesscentrum De Thermen van Spa en kom helemaal tot rust! 

Spa kent een rijke geschiedenis als kuuroord en staat wereldwijd bekend om haar warme bronnen  die worden omgeven door de schone Ardense lucht. Op de top van de heuvel bevinden zich de thermaalbaden van Spa, waar je een prachtig uitzicht hebt over heel de stad. Dankzij de open architectuur en de gunstige ligging, krijg je even het gevoel één met de natuur te zijn. 
 

In het centrum kun je genieten van een totaalconcept van pure verwennerij. Ontspan in de baden van 32° met mineraalwater, de hamams, of in de traditionele of naturistische sauna’s. Kom tot rust in de binnen- en buitenzwembaden, tijdens de aquagymsessies, in de relaxruimtes met Wood-licht, infrarood licht of aromatherapie en in de turfbaden. 

Naast de ontspannende baden en sauna’s, beschikt De Thermen van Spa ook over een centrum ‘Welzijn, schoonheid en gezondheid’. Hier staat een professioneel team klaar om je een uitgebreide verzorging te bieden op het gebied van balneotherapie, schoonheidsverzorging voor lichaam en gelaat en massages. Geniet van een ontspannende gezichtsbehandeling en lichaamsmassage of kom dichter tot jezelf tijdens een sessie Reiki. 

De Thermen van Spa zijn een ideale bestemming om geheel tot rust te komen. De ontspannen dag sluit je optimaal af in een vakantiehuis. Ardennes Relais heeft een ruim aanbod aan accommodaties in de buurt van het ontspanningscentrum. Boek nu je vakantiehuis  voor een ultieme rustvakantie! 

Vakantiehuizen in de omgeving van Spa

Ardennes Relais heeft een ruim aanbod vakantiehuizen in de buurt van Spa. In je knusse en comfortabele gîte, je fraaie en vrijstaande chalet of je luxe vakantiehuis kun je natuurlijk al heerlijk ontspannen. Wil je helemaal tot rust komen? Dan is een bezoek aan de Thermen van Spa een echte aanrader. Zoek en boek een vakantiehuis dat bij je past in de omgeving van de Thermen van Spa, via Ardennes Relais. Zoek vakantiehuizen in de omgeving

Gegevens

AdresColline d'Annette et Lubin
4900 Spa
Telefoon+32(0)87 77 25 60
ToegangVolwassenen:<br/> Duur 3 uur: €18,00<br/> Dag: €29,00<br/> <br/> Kinderen vanaf 6 jaar en begeleid onder een volwassenen krijgen toegang tot de volgende zones: zwembaden - rustzone met infraroodlicht. <br/> Duur 3 uur: €13,00<br/> Dag: €29,00
E-mailinfo@thermesdespa.com
http://www.thermesdespa.com/nl/
InformatieOpeningstijden
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag: 10u tot 21u
Vrijdag: 10u tot 22u
Zondag: 10u tot 20u