HomeseperatorWildpark La Roche

Bezoek het Wildpark in La Roche

Met het gezin of een groep een bezoek brengen aan een veelzijdige dierentuin waar allerlei wilde dieren rondlopen? Dan hoef je niet lang te zoeken, want in de Ardennen bij het plaatsje La Roche, vind je het Wildpark, Le Parc á Gibier, waar bosdieren te bewonderen zijn in de vrije natuur!

Ontdek de vele diersoorten in het uitgestrekte natuurgebied

Bekijk wilde dieren van dichtbij in dit uitgestrekte park (10 ha). Langs een lang wandelpad vind je vele wilde diersoorten zoals een roedel herten, een groep wilde zwijnen en everzwijnen, wolven, vossen en wasberen in een omgeving die dicht bij hun natuurlijke leefomgeving staat. Vergeet vooral niet ook een kijkje te nemen op de miniboerderij waar de tamme dieren verblijven.

Beleef het voeren van de wolven

Wolven hebben altijd honger. En dat kun je nu zelf ontdekken! Het voeren van de wolven, maar ook van andere dieren door de verzorger kun je bijwonen voor een aanvullend tarief. Wil je daarnaast de prachtige regio verkennen, reserveer de natuurgids, geniet ‘ns van een eetpauze en proef de lokale producten.

Perfect uitje voor groot en klein!

Na zo’n verre wandeling ben je vast toe aan wat rust! De taverne biedt lekker eten en de mogelijkheid een permanente tentoonstelling te bekijken. Kinderen kunnen buiten heerlijk spelen in de grote speelweide tegenover de taverne. Kortom, het wildpark is een perfect uitje voor het hele gezin of met een grote groep vanuit je vakantiehuis van Ardennes Relais!

Vakantiehuizen in de omgeving van het Wildpark van La Roche

Via Ardennes Relais huur je gezellige chalets in de omgeving van het Wildpark van La Roche voor een weekendje weg, een midweek of voor een langere vakantie in de Belgische Ardennen. Kies voor een knus huisje of luxe gîte, een fraaie vrijstaande vakantievilla of voor een appartement. Zoek en boek je ideale vakantiehuis bij het Wildpark van La Roche. Zoek vakantiehuizen in de omgeving

Gegevens

AdresParc du Deister 1
6980 La Roche-en-Ardenne
Telefoon0032/84/31 10 15
ToegangVolw. €5-Kind €3
E-mailinfo@parcagibierlaroche.be
http://www.parcagibierlaroche.be