HomeseperatorVakantiehuizen Ardennen groepshuizen

Ruime vakantiehuizen voor een groepsvakantie in de ArdennenGroepshuizen in het hart van de Ardennen

Ardennes Relais biedt een groot aantal groepshuizen welke geschikt zijn voor grotere gezelschappen. Wat dacht je van een vakantie met de gehele familie of een weekendje teambuilding met je collega’s? Van een knusse boerderij tot luxe villa en van een groepschalet tot aan een charmant kasteeltje. Samen genieten van de prachtige omgeving, van sportief bezig zijn en van de rust in de Ardennen. Ardennes Relais helpt je graag bij het vinden van jullie droomvakantiehuis, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Plan een groepsvakantie met je familie en vrienden

Door al die overvolle agenda’s valt het niet mee om je vrienden en familie zo vaak te zien als jullie wensen. Misschien is nu ook wel het moment gekomen om er samen tussenuit te gaan? Ardennes Relais biedt allerlei XXL vakantiehuizen om samen te kunnen genieten van de prachtige Ardense omgeving. Dus pak snel je agenda en plan die gezamenlijke vakantie!

Wellnessweekend met een groep

De groepshuizen van Ardennes Relais bieden allerlei wellnessfaciliteiten aan. Kies bijvoorbeeld voor een wellnessvilla inclusief saunazwembad of jacuzzi. Of wat dacht je van samen kokkerellen met Ardense streekgerechten in een comfortabele superkeuken? De ene helft gaat daarna wandelen en de rest komt eindelijk toe aan een goed boek op jullie terras of bij de open haard. Kortom: de groepsvakantiehuizen van Ardennes Relais bieden allerlei mogelijkheden om je hoofd leeg te maken.

Een weekendje weg met collega's

Ook voor een weekendje weg met collega's of verenigingsweekends zijn de groepshuizen van Ardennes Relais perfect geschikt. Wat is er nu beter voor teambuilding dan een weekendje inspanning, ontspanning en gezelligheid? Er is altijd wel een geschikte groepsaccommodatie te vinden voor jullie gezelschap. Wat dacht je van MalmedyDurbuy of Bastogne? De mogelijkheden voor een onvergetelijke groepsvakantie zijn eindeloos.

Kort of lang weg in de Ardennen; het maakt niet uit. En met de XXL vakantiehuizen van Ardennes Relais heb je tal van mogelijkheden. Dus zoek en boek nu snel je vakantiewoning in de Ardennen!