HomeseperatorAnders dan anders vakantiehuizen

Verblijf in een anders dan anders vakantiehuis!Een vakantie in een vakantiehuis wordt nu wel heel bijzonder. Waan je in een totaal andere wereld tijdens een verblijf in onze speciale en unieke ‘anders dan anders’- huizen. Indrukwekkende kleuren, geuren en stijlen om nieuwe energie op te doen. Laat je inspireren en geef je fantasie de ruimte! Voel je weer even kind en ontdek de bijzondere verblijven van Ardennes Relais.

Koninklijk genieten in een vakantiehuis

Duik in het Koninklijke leven tijdens een verblijf in een kasteel! Beleef een prinsheerlijke vakantie in een stijlvolle en authentieke accommodatie, vaak omringd door een schitterende kasteeltuin. In Trois-Ponts ligt het imposante kasteel Bodeux in een prachtig park van 6 ha. Met een verwarmd zwembad, sauna, jacuzzi en een karakteristiek interieur beleef je een echte droomvakantie! 

Kleurrijke vakantiehuizen voor een fantasierijke vakantie!

Een ander zeer bijzonder verblijf beleef je in kleurrijke vakantiewagens in Houffalize. Leef als een echte nomade en proef de zigeunersfeer! Omringd door een mooi stukje groen en aan de oever van een beekje, liggen de vrolijke en fleurige woonwagens Les Roulottes de Vio. Vrijheid, fantasie en charme zullen tijdens een vakantie hier niet ontbreken! 

Ecologische vakantiehuizen voor een bijzonder verblijf 

De schitterende natuur van de Ardennen willen we natuurlijk bewaren. Daarom zitten er ook bijzondere ecologische vakantiehuizen in het assortiment van Ardennes Relais. Vakantiehuizen waarbij de aandacht ligt op het behouden van natuur en omgeving. Zo wordt er bijvoorbeeld bewust omgegaan met energie en water. Ontdek en geniet van een uniek verblijf met typische geuren, kleuren, smaken en gebruiken. Kom in harmonie met de natuur en  geniet van een authentieke belevenis! Wat dacht je van de Biogite 100% Nature bij Durbuy? Duurzaamheid en comfort ontmoeten elkaar in deze woning die is opgebouwd uit 100% natuurlijke materialen als natuursteen, hout, hennep en kalk. Het huis is op creatieve, inspirerende en kleurrijke wijze ingericht. Een ware belevenis!  

Vakantie in een molen

Een andere aanrader voor een unieke en bijzondere vakantie, is de gerenoveerde watermolen Le Moulin De Soulme. In de molen herinneren de verschillende kenmerken nog aan de vroegere activiteiten en dankzij het prachtige waterrad kan de molen zelfs nog functioneren. Het huis is gelegen aan een van de mooiste rivieren van de Ardennen, de Hermeton.  

Luxe vakantiehuis voor een unieke belevenis 

Ben je op zoek naar echt iets speciaals voor jou en je geliefde? Dan is vakantiehuis L’Oasis De Luxe bij Theux een absolute aanrader! De naam van het huis zegt al genoeg. Luxe ten top! Deze loft is een unieke ruimte, speciaal ontworpen voor koppels die willen genieten van enkele dagen ontspanning. Geniet van een overdekt, verwarmd zwembad, een professionele stoomhammam, een dubbele inloopdouche, een klein zandstrandje met verlichte sterrenhemel, een infrarood sauna en een jacuzzi. Eventjes helemaal anders!
 
Ardennes Relais heeft een ruim aanbod aan authentieke en bijzondere vakantiehuizen. Ontdek, beleef en geniet van inspirerende plekjes die je vakantie in de Ardennen nog net wat bijzonderder maken. Bekijk nu het aanbod en boek je ‘anders dan anders’ vakantiehuis!