HomeseperatorVakantiehuizen Ardennen vriendenweekend

Vriendenweekend of familieweekend in de ArdennenDe Ardennen: de ideale regio voor je vrienden- of familieweekend

Kom dichter bij elkaar in een vakantiehuis in de Ardennen! Prachtige huizen die zich ideaal lenen om oude verhalen weer naar boven te halen, gezellig met elkaar te eten, spelletjes met elkaar te spelen of gewoon weer even lekker bij te kletsen in de woonkamer. Even genoeg van het binnen zitten? De omgeving is natuurlijk ideaal om met elkaar een sportief, culinair, of cultureel weekend te houden! Een weekend met vrienden of familie beleef je optimaal in een vakantiehuis in de Ardennen!

Familiereünies in de Ardennen

We kennen het allemaal: drukke agenda's die het even wat moeilijker maken je familie regelmatig te zien. Toch is het wel fijn om die band intact te houden. Wat dacht je van een weekendje weg met de hele familie als familiereünie? De groepshuizen van ARDENNES RELAIS lenen zich uitstekend om een onvergetelijke reünie te beleven. Bovendien draagt de omgeving hier ook een steentje aan bij.

Weekend met de mannen in de Ardennen

Bij Ardennes Relais begrijpen we het helemaal. Één keer per jaar wil je als man helemaal los kunnen gaan tijdens je vriendenweekend: Mannen onder mekaar, alle remmen los tijdens een echt vriendenweekendje. Waar kun je dat beter doen dan in de Ardennen en de vele mogelijkheden van deze regio gaan ontdekken? Als mannen onder elkaar de vele mogelijkheden van deze regio ontdekken. De ideale locatie voor sportieve, uitdagende en gezellige dagen weg met je vrienden. Beleef je vriendenweekend in een groot vakantiehuis als uitvalbasis voor verschillende activiteiten!

Met je vrienden op pad in de Ardennen!

Het ruige landschap van de Ardennen leent zich uitstekend voor verschillende outdooractiviteiten. Daag elkaar uit tijdens een mountainbiketocht, ga vissen of ga de strijd aan op het water tijdens het raften of gooi alle remmen los tijdens het paintballen! Echte mannen wagen zich natuurlijk aan het avontuur en gaan abseilen, klimmen of op survivaltocht.
Je kunt deelnemen aan een animatieprogramma van onze outdoorpartners Club Actif, VenturiX of RHM Buitensport.  Ga je graag eens golfen met je vrienden? Ook dan zit je met veel golfbanen in de buurt goed in de Ardennen. Zoek hiervoor een vakantiehuis bij een golfbaan.

Er zijn mogelijkheden genoeg voor een sensationeel weekend met de mannen.  Huur een vrijstaand landhuis, een karakteristieke boerderij of een grote villa met de hele groep. Je vriendenweekend begint in een vakantiehuis van Ardennes Relais.

Uitgaansmogelijkheden in de Ardennen

Een vriendenvakantie in de Ardennen is natuurlijk niet compleet zonder het lokale uitgaansleven te hebben ontdekt! Naast de sportieve mogelijkheden overdag, kun je ook in de avonduren veel plezier beleven in de Ardennen. Luik kent een gezellige uitgaansbuurt met veel cafés en kroegen. Met z'n allen naar een discotheek? Ook dan zit je goed in de Ardennen! Ga gezellig iets drinken en een dansje wagen in de Metropolis in Nassogne, Le Trebuchet in Jannée, of Disco Real in Tongeren. Of hou een leuke avond op het terras van je eigen vakantiehuis in de Ardennen!

Tip voor een leuke vrienden- of familiedag!

Ontdek de Ardense bieren tijdens een bierproeverij! Bezoek een plaatselijke brouwerij en proef de lokale bierspecialiteiten. Van donker tot blond en van zoet tot bitter. De brouwers geven je maar al te graag een kijkje in de keuken! Organiseer een wandeltocht langs de bierroute en geniet van de streekgastronomie. In de avond zet je de proeverij voort in je eigen vakantiehuis, met lokale kaasjes en Ardense ham. Je dag begint goed vanuit een vakantiehuis in de Ardennen!

Geschikte vakantiehuizen voor je vrienden- en familieweekend

Is het jouw beurt om het vrienden- of familieweekend te organiseren? Boek dan een vakantiehuis bij Ardennes Relais en het begin is gemaakt. We hebben een ruim assortiment vakantiewoningen voor verschillende groepsgroottes. Of je nu met je oude schoolvrienden of je hele voetbalteam op pad gaat, voor ieder vriendenweekend heeft Ardennes Relais een vakantiehuis! Kleine families of grote families? Geen probleem! Kijk bijvoorbeeld bij het aanbod groepshuizen, ideaal voor als je met een grote groep je vriendenweekend gaat beleven!