HomeseperatorVakantiehuizen Ardennen Wellness

Wellness villa's in de ArdennenEen welverdiende wellnessvakantie in de Ardennen

Ben je toe aan een weekendje (of langer) absolute ontspanning? Kies dan voor een van de comfortabele wellness vakantiehuizen van Ardennes Relais! Stel je voor: een stevige wandeling met het hele gezin door de Ardense natuur met haar prachtige kleuren, of een verkwikkende tocht door de heuvels. Wat is dan heerlijker dan thuis ontspannen in je eigen sauna of jacuzzi? Sommige vakantiehuizen beschikken zelfs over een verwarmd binnenzwembad! Kortom: volop verwennerij in een wellnessverblijf in de Ardennen.

Laat je verwennen in Spa

Geen enkele regio staat zo bekend om haar wellnessfaciliteiten als Spa. Met haar zuivere mineraalwater en beroemde kuuroord ‘De Thermen van Spa’ is de stad sinds jaar en dag in trek bij eenieder die op zoek is naar rust en ontspanning. Ardennes Relais biedt een zeer divers aanbod aan vakantiewoningen in of bij Spa. Van chalet tot landhuis, met zijn tweeën of met de hele familie of vriendengroep. 

Luxe wellnesskasteel bij Stavelot

Wat een verwennerij om te beschikken over een eigen sauna en jacuzzi in je ‘eigen’ kasteel in het hart van de Ardennen! De luxe en uiterst smaakvolle inrichting van Château Froidthier (14 personen) geeft je verblijf echt een koninklijk tintje. Jong en oud kan zich binnen vermaken met onder meer een biljarttafel en een heuse thuisbioscoop. Ook buiten is genoeg te ondernemen, zo zijn er verschillende golfgreens in de buurt en leent de omgeving zich uitstekend voor mooie wandelingen. 

Wellnessverblijven bij Malmedy

In deze vrij sneeuwzekere regio bij Xhoffraix geniet je in de gure seizoenen van een aantal comfortabele wellness groepshuizen; in Adam (max. 26 personen, 4 *) wachten de sauna en de jacuzzi evenals in het ruime 4* groepshuis La Warch'Anne bij Spa voor max. 30 personen. Liever met het gezin op vakantie, of lekker ontspannen met z’n tweetjes? Les Trôs Marets is een luxueuze woning in een voormalig hotel met uitzicht op de uitgestrekte bossen rond Malmedy. Ook Le Regina is een echte wellness-topper met een gemiddeld cijfer van 9.7 en lovende reacties! De kids kunnen zich binnen vermaken in de speelhoek terwijl de ouders genieten in de sauna of bijpraten met een wijntje voor de open haard.