Vakantiehuis Lavaux-Sainte-Anne

Genieten van de rust in een vakantiehuis bij Lavaux-Sainte-Anne

Ontdek de Ardennen!

Je vakantiehuis nabij Lavaux-Sainte-Anne is een heerlijk startpunt voor een ontdekkingsreis door de Ardennen. Lavaux-Sainte-Anne (Li Vå-Sinte-Ane) is een charmant dorp in de Belgische gemeente Rochefort, gelegen in de provincie Namen (Namur) in de Belgische Ardennen. De rivier de Wimbe stroomt door Lavaux-Sainte-Anne, wat zorgt voor schitterende uitzichten tijdens je vakantie. Je vakantiehuis bij Lavaux-Sainte-Anne is heerlijk rustig gelegen in de Ardennen maar biedt vele bezienswaardigheden en steden in haar omgeving. Ben je op zoek naar een ontspannen vakantie in de Ardense natuur, maar wil je wel in een interessante omgeving verblijven? Kijk dan naar het aanbod vakantiehuizen in de omgeving van Lavaux-Sainte-Anne, een prachtbestemming van Ardennes Relais!

Lavaux-Sainte-Anne: omgeven door karaktervolle steden

Rondom onze vakantiehuizen in de provincie Namen zijn diverse interessante steden gelegen die zeker een bezoek waard zijn tijdens je vakantie! Grotere steden bij Lavaux-Sainte-Anne zijn onder andere Rochefort, Beauraing, Wellin, Tellin, Nassogne, Houyet en Marche-en-Famenne. Deze steden hebben alle hun eigen karakter en bezienswaardigheden. Laat jezelf verrassen door deze steden nabij Lavaux-Sainte-Anne!
Natuurlijk kun je ook gezellig gaan winkelen en van een diner genieten in de diverse restaurantjes in kleinere pittoreske dorpjes, waar je de authenticiteit van de Ardennen zult beleven. Je kunt hier tijdens je vakantie bij Lavaux-Sainte-Anne schitterende wandel-, fiets-, en paardrijdtochten maken door het adembenemende landschap van de provincie Namen in de Ardennen.

Kasteel van Lavaux-Sainte-Anne

Nabij je vakantiehuis bij Lavaux-Sainte-Anne is een prachtig imposant Waals kasteel gelegen; het Kasteel/Chateau Lavaux St Anne. Hier worden voorstellingen gegeven van het adellijke leven in de 17e en 18e eeuw en bovendien zijn er diverse verzamelingen inclusief een Natuurmuseum. Vanuit Lavaux-Sainte-Anne kun je de ontdekkingsreis voortzetten bij de Brasserie (op het kasteel) via een parcours waar je de typische flora en fauna van de Famenne kunt verkennen.

Op stap met de kinderen vanuit je vakantiehuis

Voor het hele gezin is er ook een leuke attractie nabij Lavaux-Sainte-Anne in de stad Rochefort: een kleurrijke trein! Stap in en ontdek de ongewone plekjes van de stad Rochefort: bruggen, kapellen, schitterende uitzichten en het ‘Parc des Roches’ met haar zwembad en minigolf. De omgeving van je vakantiehuis nabij Lavaux-Sainte-Anne is geschikt voor het hele gezin!

Zoek vakantiehuizen in de Ardennen →