HomeseperatorVakantiehuizen regio Namen

Op vakantie in de regio Namen

Boek een vakantiehuis in de regio Namen!

Een vakantie in de regio Namen heeft voor iedereen veel te bieden. Natuurlijke pracht, boeiende steden, bezienswaardigheden en sportieve activiteiten zijn er in overvloed. Temidden van al dit moois biedt Ardennes Relais een ruim aanbod aan vakantiehuizen, gîtes en chalets.

Steden en bezienswaardigheden in de regio Namen

Temidden van de prachtige Naamse natuur liggen talloze boeiende steden en knusse dorpen. De voornaamste steden zijn de hoofdstad Namen en het prachtige Dinant. Van beide steden wordt het aanzicht gedomineerd door de indrukwekkende Citadel, die zeker een bezoek waard is. Naast Namen en Dinant zijn er nog ontelbaar veel andere interessante dorpen en steden, waaronder Han (met de bekende grotten), Floreffe (bezoek hier de oude abdij) en Rochefort (proef het beroemde streekbier!). Deze authentieke plaatsen ademen een rijke historie, voornamelijk uit de tijd van de Franse revolutie. Dit brengt met zich mee dat er tal van schitterende bezienswaardigheden zijn die je kunt bezoeken, zoals kerken, kloosters en archeologische musea. Jong en oud kan zich tevens laten verwonderen in het museum voor schone kunsten (Charleroi), museum van Groesbeeck de Croix (Namen), het provinciaal museum voor oude kunsten (Namen) en de musea van Luik.

Sportief en actief in de regio Namen

Ook de sportievelingen onder ons beleven een topvakantie in Namen. De prachtige natuur in de regio leent zich bijzonder goed voor diverse survivalactiviteiten. De Maas die in al zijn pracht door het gebied stroomt nodigt uit tot een hoop vertier; van een kalme boottocht om rustig de omgeving te bekijken, tot een lekker inspannende kajaktocht. Natuurlijk kun je ook heerlijk fietsen of wandelen door de adembenemende natuur van Namen en de Ardennen. Van een vakantie in Namen kom je herboren thuis!

De regio Namen: leuk met de kinderen

Een vakantie in de regio Namen is geschikt voor het gehele gezin: ook voor de kinderen is hier vanalles te beleven! Zo zullen zij een ontdekkingsreis door de geheimzinnige Grotten van Han reuze spannend vinden. Ook het attractiepark Reine Fabiola, boven de Citadel van de stad Namen is populair bij de kinderen, met speeltoestellen, een klimcircuit, minigolf en go-karts. Bovendien is attractiepark Walibi goed te bereiken!

Mooie vakantiehuizen in de regio Namen

In de regio Namen biedt Ardennes Relais verschillende parels van vakantiehuizen... en dit zijn er een paar! Gîte La Coyaute wordt door haar bezoekers erg gewaardeerd, mede door de natuurlijke materialen en de rust die er heerst. Een super ontspannende vakantie voor twee! Ook Les Matins Clairs heeft vele lovende reacties mogen ontvangen; o.a. voor de gezellige sfeer, zeer complete inrichting, zorgzame eigenaren en centrale locatie. Domaine L’Air De Temps is een schitterend, authentiek landhuis met een unieke buitensauna en heerlijk zonneterras. Tenslotte word je ook in Villa Du Bonheur in luxe gedompeld: hier kun je na een wandeling in de prachtige omgeving op adem komen in de sauna of buiten-jacuzzi. Keuze te over voor een heerlijk verblijf in de regio Namen!

Zoek vakantiehuizen in de regio Namen →