HomeseperatorVenturix

Actief de Ardennen beleven met VenturiX en Ardennes RelaisSpeciaal voor gasten van Ardennes Relais: Iedere 10e gast binnen jullie groep gratis!

Ardennes Relais en VenturiX Outdooractiviteiten & Wintersport bieden gezamenlijk aan liefhebbers van actie en avontuur een onvergetelijke vakantie!  Vanuit onze comfortabele vakantiewoningen in de Ardennen kun je genieten van het uitgebreide aanbod aan sportieve en recreatieve activiteiten, alsmede de cateringservice van VenturiX.

Enkel- of meerdaagse Family Adventures

Voorbeelden van vakantiehuizen in de omgeving van outdoormogelijkheden: Al'Mezon; een schitterende, kindvriendelijke, authentieke 9-persoons gite bij Comblain-Fairon waar je huisdier ook welkom is, of bij Sprimont voor grotere groepen (max 22 personen) die van rust en ruimte houden: de vrijstaande gite Le Grand Duc met WiFi, speeltoestellen en een enorme tuin. Ook het sfeervolle voormalige gerechtsgebouw Le Vieux Tribunal voor max. 7 personen bij Durbuy is de moeite waard!

Actie van Outdoorspecialist VenturiX

Om jullie te laten kennismaken met VenturiX doen zij hierbij een leuk Ardennes Relais-aanbod: 

1. Elke 10e gast van Ardennes Relais doet gratis mee aan VenturiX-activiteiten*; ·
2. Boek je een 2e activiteit op dezelfde dag, dan kost dat slechts € 15,-.

Je kunt hierbij kiezen uit de volgende activiteiten:

- Challengeparcours
- Buks- en/of Boogschieten
- ATB-GPS tocht of een GPS- oriëntatietocht.

Een combinatie van sommige van deze activiteiten is ook mogelijk.
NB; ook voor kleinere gezelschappen maakt VenturiX graag een passend programma. 

Deze actie is geldig t/m 31 december 2014. Vermeld bij je VenturiX-reservering of aanvraag het boekingsnummer en de adresgegevens van je Ardennes Relais vakantiewoning.

* Met uitzondering van gemotoriseerde activiteiten